Keşfet

Yeni Telefon Alacağım Ne Önerirsiniz?

Suf

Premium Üye
Premium Üye
"Yeni bir telefon almak istiyorum ve farklı kullanıcı deneyimlerini öğrenmek istiyorum. Hangi telefonları önerirsiniz? Özellikle uzun pil ömrü ve iyi bir kamera arıyorum. Fiyat aralığımda 12k civarı tavsiyelerinizi bekliyorum!"

Son düzenleme:
12 Bin TL'ye şu anda birçok telefon alabilirsiniz, iPhone gibi telefonları da alabilirsiniz ama 2. el olarak alabilirsiniz. Ama benim size önerim kapalı kutu 0 telefon almanızdır. 0 olarak da birçok android telefonu alabilirsiniz. Sizin için ve diğer forum kullanıcıları için birkaç telefon listeledim. İsteyen herkes göz atabilir.
  • Redmi Note 12 Pro 5G
  • Redmi Note 13 Pro
  • Xiaomi Mi 11 Lite 5G
  • Samsung Galaxy A25 5G
  • Redmi Note 10 Pro
  • Poco X5 5G
  • Tecno Camon 20 Pro
  • Redmi Note 13
  • Huawei Nova 9
  • Vivo V21
Bu telefonlar tam bütçenize göre. İstediğinize göz atıp alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Suf
12 Bin TL'ye şu anda birçok telefon alabilirsiniz, iPhone gibi telefonları da alabilirsiniz ama 2. el olarak alabilirsiniz. Ama benim size önerim kapalı kutu 0 telefon almanızdır. 0 olarak da birçok android telefonu alabilirsiniz. Sizin için ve diğer forum kullanıcıları için birkaç telefon listeledim. İsteyen herkes göz atabilir.
  • Redmi Note 12 Pro 5G
  • Redmi Note 13 Pro
  • Xiaomi Mi 11 Lite 5G
  • Samsung Galaxy A25 5G
  • Redmi Note 10 Pro
  • Poco X5 5G
  • Tecno Camon 20 Pro
  • Redmi Note 13
  • Huawei Nova 9
  • Vivo V21
Çok saolun hocam teşekkürler.

• Redmi Note 12 Pro 5G
  • Redmi Note 13 Pro
  • Xiaomi Mi 11 Lite 5G
  • Samsung Galaxy A25 5G
  • Redmi Note 10 Pro
  • Poco X5 5G
  • Tecno Camon 20 Pro
  • Redmi Note 13
  • Huawei Nova 9
  • Vivo V21
Redmi Note 12 Pro gayet iyi öneririm o telefonu gerçekten de.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri