Keşfet

Iphone İçin Powerbank Önerisi Yapar Mısınız?

emre can

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda iPhone'umun şarjının gün içinde yetmediğini fark ettim ve yanımda taşımak üzere güvenilir bir powerbank almaya karar verdim. Ancak, piyasada o kadar çok seçenek var ki hangisini seçeceğim konusunda kararsız kaldım. Birçok kişi iPhone İçin Powerbank kullanıyordur. Sizden ricam, iPhone ile uyumlu ve memnun kaldığınız powerbank önerilerinizi paylaşmanız.

Önerilerinizi yaparken aşağıdaki kriterlere dikkat edebilir misiniz?

1. Kapasite: Özellikle 10,000 mAh ve üzeri kapasiteye sahip olan modelleri tercih ediyorum. Tekrar tekrar şarj etmek zorunda kalmak istemiyorum.
  2. Taşınabilirlik: Günlük olarak yanımda taşıyacağım için çok büyük ve ağır olmayan, çantama veya cebime kolayca sığabilecek bir model arıyorum.
  3. Şarj Hızı: iPhone'umu hızlı şarj edebilmesi önemli. Bu yüzden hızlı şarj destekleyen powerbank önerileri benim için öncelikli.
  4. Güvenilir Marka: Uzun ömürlü ve güvenilir bir marka tercih etmek istiyorum. Daha önce kullandığınız ve memnun kaldığınız markaları belirtirseniz sevinirim.
  5. Ekstra Özellikler: Eğer kullanışlı bulduğunuz ekstra özellikler (örn. çift USB çıkışı, kablosuz şarj) varsa, bunları da belirtirseniz çok yardımcı olur.
Sizden gelecek tavsiyeler doğrultusunda en uygun powerbank’i seçmeyi umuyorum. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim!

iPhone için powerbank modeli çok fazla var. Hatta normal olarak Apple Powerbank'ı da var. Onu da alabilirsiniz fakat onun haricine bir marka almak istiyorum derseniz Baseus, Ttech gibi powerbankları da tercih edebilirsiniz. Bu tarz powerbankların hepsi iPhone için uyumludur.

iPhone için Baseus powerbank kullanıyorum gayet memnunum. Tek sorunu Powerbank'ın bataryayı şişirmesi. Buna dikkat ederek kullanınız, bu markayla değil direk powerbank ile alakalıdır. Hangi markayı alırsanız alın bu sorun ile karşılaşabilirsiniz. Bir yandan da teknoloji şans işidir.

Apple firmasının kendi powerbank markası var zaten. Direkt Apple powerbank alabilirsiniz.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri