Keşfet

Hisse Senedi Önerisi

hakan54

Üye
Soruyorum forumuna çalınan google hesabımı geri almak için yardım almaya geldim ama forum gerçekten de güzel. Hazır buradayken soru sormak istiyorum. Şu anda 370 Bin TL gibi bir param var. Bu parayı hangi hisse senedine yatırmalıyım? Hisse Senedi önerilerine internet üzerinde bakıyorum fakat herkes farklı birşey söylüyorlar. Önerebileceğiniz bir hisse senedi var mı?

Türk hava yolları, Google, Microsoft gibi hisse senetlerine göz atabilirsin. Özellikle amerika borsalarına da yatırım yapabilirsin.

Ek olarak: paranın tamamını tek bir hisse senedi satın almak için kullanma, paranı belirli miktarlara bölüp ayrı ayrı hisse senedi alarak riski bölebilirsin. Tabii ki aldığın hisse senetlerinin arasından 1 hisse senedi çok fazla çıkarsa kazancın da hepsini o hisse senedine yatırmadığın için düşük olacaktır. Fakat bir de tüm paranı hisse senedi almak için 1 tanesine yatırdığında o hisse senedinin çok fena bir şekilde düştüğünü düşün. Bu yüzden sepet yapmak gerçekten çok daha mantıklıdır.

SASA, Tüpraş gibi hisse senetlerine göz atabilirsiniz. Bunun haricinde Umutun bahsettiği gibi yabancı borsalardan yabancı şirketlere yatırım yaparsan hem dolar olarak yatırım yaptığın için paran erimez hem de yapmış olduğun yatırımdan para kazanabilirsin.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar