Keşfet

Hakkari Yüksekova Üniversitesi Bomba İmha Uzmanlığı Bölümü

Herkese Selamlar arkadaşlar,

Az önce bir arkadaşımın arkadaşı benimle tanışmak istedi ve Whatsapp üzerinden tanıştık. Buraya kadar herşey çok güzel, fakat sonrasında geçen diyalog beni patlattı :D Tanıştığım kişiye Hakkari yüksekova bomba imha bölümünde okuduğumu söyledim. Ciddi ciddi gidip internet üzerinden Hakkari Yüksekova Üniversitesi Bomba İmha Uzmanlığı Bölümünü araştırmış :D Konuşmaları aşağıya bırakıyorum, herkese iyi forumlar :D

Hakkari Yüksekova Üniversitesi Bomba İmha Uzmanlığı Bölümü

Hakkari Yüksekova Üniversitesi Bomba İmha Uzmanlığı Bölümü 2.jpg

Ufak bir bilgi: Gerçekte Hakkari Yüksekova Üniversitesi Bomba İmha Uzmanlığı Bölümü diye bir bölüm yoktur :D

Bu ne abi ya sjsjdjsjsjd Ciddi ciddi google girip hakkari bomba imha bölümü diye aratmış mı :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Hakkari Yüksekova Üniversitesi Bomba İmha Uzmanlığı Bölümümüzde böyle bir öğrenci bulunmamaktadır. Gönderideki şahıs farklı bir bölümde okuyor olabilir.

İyi günler dileriz.

Ben de hakkari yüksekova bombacılık bölümünü istiyorum memnun musun reis :D @Mustafa

Hakkari Yüksekova Üniversitesi Bomba İmha Uzmanlığı Bölümümüzde böyle bir öğrenci bulunmamaktadır. Gönderideki şahıs farklı bir bölümde okuyor olabilir.

İyi günler dileriz.
İşsizliğin için tebrik ederim Hakkari Bomba İmha Bölümü :D

Gönüllü insanlar geliyor kısmında gülmekten bittim ya ben :LOL::LOL::LOL:

Kola içiyordum fışkırttım Allah cezanızı vermesin 😆😆😆

Herkese Selamlar arkadaşlar,

Az önce bir arkadaşımın arkadaşı benimle tanışmak istedi ve Whatsapp üzerinden tanıştık. Buraya kadar herşey çok güzel, fakat sonrasında geçen diyalog beni patlattı :D Tanıştığım kişiye Hakkari yüksekova bomba imha bölümünde okuduğumu söyledim. Ciddi ciddi gidip internet üzerinden Hakkari Yüksekova Üniversitesi Bomba İmha Uzmanlığı Bölümünü araştırmış :D Konuşmaları aşağıya bırakıyorum, herkese iyi forumlar :D

Ekli dosyayı görüntüle 79

Ekli dosyayı görüntüle 80

Ufak bir bilgi: Gerçekte Hakkari Yüksekova Üniversitesi Bomba İmha Uzmanlığı Bölümü diye bir bölüm yoktur :D
ya beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün hocam.

Sondaki bilgiyi iyiki vermişsin yoksa gerçekten Hakkari Yüksekova Üniversitesi Bomba İmha Uzmanlığı Bölümü diye bir bölüm olduğuna inanacaktık :LOL:

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri