Keşfet

Google'da Cinsel İçerikli Videolar Nasıl İzleyebilirim?

turgay

Yeni Üye
Google üzerindeki birçok siteye giriş yapmak istiyorum fakat bir türlü yapamıyorum. Sanırım google hesabımda güvenlik kilidi açık, bu kilidi nasıl kaldırabilirim veya kapatabilirim. Bazı sitelerde de yasal uyarı çıkıyor ve yine giremiyoruz. Google'da Cinsel İçerikli Videolar Nasıl İzleyebilirim? yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Merhabalar,

Siteye giriş kısmında telekomünikasyon iletişim başkanlığı veya BTK Tarafından engellenmiştir gibi ibareler varsa bu tarz siteler yasadışı olduğu için giremezsiniz. Onun haricinde güvenli aramanız açıksa yine giremezsiniz. Alt kısımdan güvenli aramanızı devre dışı bırakabilirsiniz.
  1. Öncelikle Android telefonunuzda veya tabletinizde Google uygulamasını açınız.
  2. Sağ üstte profil resminiz veya adınızın baş harfleri
    ardından
    Ayarlar
    ardından
    Güvenli Arama'ya tıklayınız.
  3. Filtre, Bulanıklık veya Kapalı'yı seçiniz.
    • Sağ üst tarafta bir Kilit simgesi görüyorsanız Güvenli Arama ayarınız kilitli demektir.
    • İpucu: Ayarlar sayfası, Güvenli Arama ayarınızı kimin yönettiği hakkında bilgi sağlamaktadır..
Alt kısımdaki videodan kolay ve basit bir şekilde adım adım güvenli arama kilidinizi kapatabilir veya açabilirsiniz.

Google üzerindeki birçok siteye giriş yapmak istiyorum fakat bir türlü yapamıyorum. Sanırım google hesabımda güvenlik kilidi açık, bu kilidi nasıl kaldırabilirim veya kapatabilirim. Bazı sitelerde de yasal uyarı çıkıyor ve yine giremiyoruz. Google'da Cinsel İçerikli Videolar Nasıl İzleyebilirim? yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Hocam Gusül abdestinin formülünüde atayım mı isterseniz iş sonu lazım olur.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar