Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Google Play Store Yüzde 95 İndirim Satın Alma İşleminde Ülke Hatası
Google Play Ülke Hatası birçok sebepten kaynaklanıyor olabilir fakat genel olarak belli başlı adımlarla sorun çözülebiliyor. Google Play Ülke Hatasını çözebilmen için 1 adet link ve 1 adet YouTube videosu bırakacağım. Her ikisinden de yardım alabilirsin.
Google Play Ülke Hatası birçok sebepten kaynaklanıyor olabilir fakat genel olarak belli başlı adımlarla sorun çözülebiliyor. Google Play Ülke Hatasını çözebilmen için 1 adet link ve 1 adet YouTube videosu bırakacağım. Her ikisinden de yardım alabilirsin.
Bu videodaki denilen her şeyi yaptım ama yine olmadı destek ile iletişime geçtim bana şartlara uyumlu olmadığı için kullanılamaz dendi ülke hatası ile şartlara uyumlu olmamanın ne alakası var acaba? Bilgi verirseniz sevinirim.
Bu videodaki denilen her şeyi yaptım ama yine olmadı destek ile iletişime geçtim bana şartlara uyumlu olmadığı için kullanılamaz dendi ülke hatası ile şartlara uyumlu olmamanın ne alakası var acaba? Bilgi verirseniz sevinirim.
Bu google play ülke sorununu ben de yaşadım. Mustafa Çinkılınç'ın videoda bahsettiği adımları uyguladıktan sonra sorunum çözülmüştü. Bence 2. ve 3. adımları özellikle dene. Olmazsa da google play destek ekibi ile iletişime geç.