Keşfet

Google Play Geri Ödemem Ne Zaman Hesabıma Yatar?

idil

Üye
Merhaba sevgili forum üyeleri, umarım hepiniz iyi ve sağlıklısınızdır. Bir konuda yardımlarınıza çok ihtiyacım var. Geçtiğimiz günlerde Google Play Store üzerinden bir uygulama satın aldım, ancak uygulama beklentilerimi karşılamadığı için hemen iade talebinde bulundum. Google Play üzerinden yaptığım bu iade işlemiyle ilgili geri ödememin ne zaman gerçekleşeceğini merak ediyorum. Deneyimlerinize dayanarak, Google Play geri ödemeleri genellikle ne kadar sürede tamamlanır? İade sürecinin hızlanması için yapmam gereken özel bir şey var mı? Ayrıca, banka hesabıma veya kredi kartıma yansıması ne kadar zaman alıyor? Daha önce benzer bir durum yaşayan arkadaşlarınız varsa, süreçle ilgili yaşadıklarınızı ve tavsiyelerinizi duymaktan mutluluk duyarım. Her türlü bilgi benim için çok değerli olacak. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim, iyi günler dilerim.

Çözüm
Merhabalar 10 gün içerisinde ödemeniz hesabınıza geçer. Bu süreçte Google Play destek ekibi ile iletişime geçmenize gerek yoktur. Daha detaylı bilgi için aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.

Merhabalar 10 gün içerisinde ödemeniz hesabınıza geçer. Bu süreçte Google Play destek ekibi ile iletişime geçmenize gerek yoktur. Daha detaylı bilgi için aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.

Çözüm

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar