Keşfet

Google Play %95 İndirim Kodu Nasıl Alınır?

Mustafa

KEZZAP KS
Yönetici
Herkese Selamlar,

Son günlerde internet üzerinde yer alan bazı sitelerde, YouTube kanallarında ve diğer sosyal medya platformlarında yer alan "Google Play %95 indirim kodu dağıtıyor" haberlerinden sonra hem Soruyorum forumumuzda hem de internet üzerinde birçok kişi "Google Play %95 İndirim Kodu Nasıl Alınır?" sorusunu araştırıyorlar. Bu yazımda sizlere Google Play %95 indirim kodu hakkında bilgiler vereceğim.

Google Play %95 İndirim Kodu Gerçek mi?​

İnternet üzerinde yer alan "Google Play Store herkese %95 indirim kodu dağıtıyor" haberleri gerçek değildir. Son günlerde uzun süredir satın alım yapmayan kullanıcılara %95 indirim sağlanmıştır fakat bu indirimden maalesef ki tüm kullanıcılar faydalanamıyor. Yakın bir tarihte Google Play mağazası üzerinden satın alım yaptıysanız maalesef ki bu indirimden faydalanamıyorsunuz. Google, genel olarak uzun zamandır satın alım yapmamış kullanıcılara bu indirimi dağıtmaktadır.

Google Play %95 İndirim Kodu Nasıl Alınır?​

Google Play %95 İndirim Kodunu maalesef ki kendiniz alamazsınız. Belirli kampanyalar kapsamında sadece Google Play ekibi tarafından gönderilebilir. Kampanyalar haricinde Google play ekibi de bu tarz indirim kodları göndermemektedir. Bunun yerine Google Play Fırsatlar bölümüne göz atarak en güncel Google Play İndirimlerine göz atıp daha da uygun fiyatlara ürün satın alabilirsiniz.

Google Play Store %95 İndirim Kodumun Olup Olmadığını Nasıl Öğrenebilirim?​

Google Play üzerinden herhangi bir satın alım işlemi yaparken ödeme ekranında indiriminizin olup olmadığını görebilirsiniz. Eğer satın alım sırasında herhangi bir indirim veya fırsat göremezseniz, hesabınıza tanımlı herhangi bir kod veya fırsat yoktur. Bu durumda elinizde eğer bir kod varsa ilgili ekranda indirim kodunu ekleyerek satın alım işlemlerinizi indirimli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Google Play %95 İndirim Kodu Nasıl Kullanılır?​

Google Play %95 İndirim Kodunun kullanımı oldukça basittir. Yapmanız gereken öncelikle Google Play Store'a girip satın almak için ürün belirlemektir. Satın alacağınız ürünü belirledikten sonra ödeme aşamasında ilgili teklifi seçin ve siparişinizi onaylayın. Bu sayede satın almış olduğunuz ürünün sadece %5'ini ödemiş olacaksınız.

Google Play %95 İndirim Kodum Var Ama Kullanamıyorum?​

Google Play %95 indirim kodu hesabınıza tanımlı ise ve hala satın alım işlemi gerçekleştiremiyorsanız aşağıdaki sorun çözme adımlarını uygulayabilirsiniz.
  • Google Play satın alımı sırasında Ülke sorunu ile karşılaşıyorsanız makalesine göz atabilirsiniz.
  • Google Play satın alımı sırasında ödeme sorunu yaşıyorsanız videosunu izleyebilirsiniz.
Google Play %95 İndirim Kodu herkese geldi fakat bana gelmedi gibi birçok sorularınızı yanıtladık. Eğer farklı bir sorunuz olursa bu konuya yorum yazabilirsiniz.

Google Play %95 İndirim Kodu Nasıl Alınır?

Son düzenleme:
Sağ olun verdiğiniz bilgiler için ama keşke herkese google play %95 indirim kuponu dağıtılsaydı.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar