"God Friended Me" adlı bi dizi izledim 2 sezon 29 bölümden oluşan Komedi-Drama ve dizi 2018'de çıkmış. Diziyi izlerken başlarda sıkılıcağımı düşündüm çünkü ben kolay kolay dizi izleyen biri değilim ama bu dizi baya bi ilgimi çekti açıkcası. Eminim ki sizlerinde ilgisini çekicektir. Özetlicek olursak;
Brandon Micheal Hall liderliğindeki “God Friended Me”, “Tanrı”dan sosyal medyada bir arkadaşlık talebi aldığında ve farkında olmadan çevredeki başkalarının yaşamlarında ve kaderlerinde bir değişim aracı haline geldiğinde hayatı altüst olan açık sözlü bir ateiste odaklandı.
Çokta fazla info vermeyim dedim hocam sonra spoiler yedim demeyin
Neyse uzun lafın kısası kesinlikle izleyin aşırı tavsiye edebiliceğim bi dizi iyi forumlar iyi okumalar hocam.
Brandon Micheal Hall liderliğindeki “God Friended Me”, “Tanrı”dan sosyal medyada bir arkadaşlık talebi aldığında ve farkında olmadan çevredeki başkalarının yaşamlarında ve kaderlerinde bir değişim aracı haline geldiğinde hayatı altüst olan açık sözlü bir ateiste odaklandı.
Çokta fazla info vermeyim dedim hocam sonra spoiler yedim demeyin
Neyse uzun lafın kısası kesinlikle izleyin aşırı tavsiye edebiliceğim bi dizi iyi forumlar iyi okumalar hocam.
Son düzenleme: