Keşfet

Cambly Gerçekten İngilizce Öğrenmekte İşe Yarıyor Mu?

idil

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda İngilizce öğrenme sürecimi hızlandırmak için Cambly platformunu kullanmayı düşünüyorum. Ancak, bu platformun gerçekten ne kadar etkili olduğu konusunda bazı şüphelerim var. Aranızda Cambly'i kullanarak İngilizce öğrenen veya dil becerilerini geliştiren var mı? Eğer varsa, bu süreçte ne gibi deneyimler yaşadınız, hangi öğretmenleri tavsiye edersiniz ve Cambly'nin avantajları ile dezavantajları nelerdir? Kendi deneyimlerinizi ve düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız çok sevinirim. Her türlü geri bildirime açığım. Teşekkürler!

Genel olarak yarıyor ama 1-1 sağlam bir hocadan ders almak, ingilizce öğrenme sürecinde çok daha kolaylık sağlayacaktır. Evden ingilizce öğrenmeye çalışıyorsanız biraz daha geç ingilizce öğrenmeye hazır olun. Ben sizin yerinizde olsam bir hocayla yüz yüze ve 1-1 ingilizce eğitimi alırım.

Cidden bu tarz uygulamalarda ingilizce öğrenen birisi var mı ya? Ben de çok istiyorum internet üzerinden online ingilizce öğrenmek fakat hangi uygulama ile başlayacağıma karar veremiyorum. Böyle bizzat belirli bir uygulamadan ingilizce öğrenmiş ve kendini geliştirmiş birisi varsa ve uygulama ismini verirse çok minnattar olurum.

Çok profesyonel olarak olmasa da temel düzeyde öğrenilebilir diye düşünüyorum.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri