Keşfet

Adsense Siteme Değersiz İçerikten Red Veriyor

Hasan ali

Yeni Üye
Merhaba yemek tarifleri paylaştığım bir websitem var. Bu site üzerinden para kazanmak istediğim için AdSense onayına gönderdim. Yaklaşık birkaç hafta bu inceleme süreci sürdü ve bende bekledim bu süreci. Birkaç haftanın ardından Değersiz içerikten sitem reddedildi ve onay vermedi. AdSense Değersiz İçerikten red gelmesi ne anlama geliyor ve nasıl çözerim?

Merhaba Hasan Ali,

Google AdSense Değersiz içerikten ret yediysen bunun birkaç sebebi olabilir.
  • Web sitende paylaşmış olduğun yemek tariflerini başka bir siteden direkt olarak kopyala yapıştır şeklinde alıyorsan,
  • Paylaşmış olduğun içeriklerin kelime sayısı çok kısaysa (Genel olarak Google AdSense onayı alabilmek için içeriklerinin kelime sayısı uzun olmalı, en azından AdSense onayı alana kadar)
  • Sitende paylaşmış olduğun makalelerin Google'ın gözünde kaliteli değilse.
Bu durumu çözebilmek için bahsettiğim maddelere dikkat edebilirsin. Google AdSense onayları eskisi kadar kolay değil, sektör geliştiği ve çok fazla kişinin girdiği için, artık eskiye bakışla onay almak daha zordur. Eğer farklı bir sorun olursa tekrardan konu açabilir veya bu soruya yanıt verebilirsin.

Çok teşekkür ederim haklısınız. Diğer sitelerden kopyala yapıştır yapıyordum o yüzden değersiz içerik uyarısı verip reddediyor olabilir.

Bir başka sorum daha var, şimdi ben bu sorunları çözersem Adsense değersiz içerik uyarısı gider mi?

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar